Ads

Sunday, 18 March 2012

Bawal 2 Tone

Merujuk kepada post ini kan ada gambar Liyana Jasmay pakai tudung bawal 2 tone tu kan. Kalau nak dapatkan bawal yang sama macam dia pakai tu, boleh dapatkan daripada kami.


Untuk yang 2 tone ni, harga seperti berikut ya;


Sehelai - RM18.00
2 helai - RM34.00
3 helai dan ke atas - RM15.00/helai + free gift!!!

Postage ke Semenanjung; RM6.00
Postage ke Sabah/Sarawak; RM9.00

**Untuk student dari UTP, tak payah bayar pos. Free delivery ke bilik terus!

Ada yang berkenan? Sila isi order form kat sini ya. Thanks!!
Nanti kami akan update gambar tudung 2 tone ni sehelai demi sehelai ya. Tungguuuuu~~

1 comment:

  1. kunjungan bloger mania ,,salam sukses aja blognya

    ReplyDelete

komen ikhlas dari hati..